Wednesday, July 29, 2009

Jalan-jalan

Thursday, July 30, 2009

1. Kelmarin saya dan fitri pergi Pavillion KL utk tengok Harry Potter. Mula-mula nak pergi klcc tp pavillion nye cinema mcm lg best kan..so pergilah kami ke pavi menaiki rapidkl dan monorail.

2. Sampai sana terus beli tiket. Pastu kitorang mkn kat The Loaf. Masuk je restoran tu, ada bau roti yang sgt sedap. Terus bertambah selera nak mkn.

3. The Loaf berkonsepkan Japanese bakery and bistro. Fitri ckp, owner bistro ni Tun Mahathir. The best The Loaf is in Langkawi yang mana seafoodnya fresh dan settingnya sgt indah. Itu kata fitri la. Aku iyakan aje. Kitorg order la beberapa mknn. Mmg sedap!


4. Lepas siap mkn, terus gi cinema and tgk Harry Potter. Aku xfollow pon Harry Potter ni (call me loser or ape2 je.aku jenis xfollow org.aku suka ape yg aku suke.n aku xsemestinya suke ape yg org lain suke), so aku xfaham sgt cerita tu.Tapi enjoy jela kan.


5. Lepas tu, we headed to a bookstore sbb aku teringin nak beli novel. Setelah puas menelaah sinopsis, aku pon beli Shopaholic Abroad. Lagipon aku da tgk Confession of a Shopaholic, so xsusahla nak faham nnti. Shopaholic Abroad ni continuation of Confession of a Shopaholic.

6. Lepas tu, kitorg window shopping jap and bergambar sikit. Pastu kitorg pon balikla rumah.


10 comments:

Amirudin Azmi said...

OMG!! OMG!! OMG!!

shafarshahril said...

ya tuhan
kenapa?

Yasmin said...

AAAAAA RINDUNYA PAVIIIIIIIIII T______T

jealous lah shafar :(

shafarshahril said...

haha
jgn jeles ye cik yasmin
pavi pon rindu kamu

bias® said...

diari harian?

Ejay said...

smlm patut tgk Heri Potet ni...
tp tak jd
gi lepak makan2 lg besh! huhu..

shafarshahril said...

bias: suke atila diari harian ke mingguan ke..ade anak buah ko kesah?hehe

ejay: betol.mkn2 n lepak2 lg best dr tgk heri potet.huduhnye name tu

darah bunga sahara said...

i nk ulang kenyataan amir

OMG.. OMG.. OM..!!!

shfar.. u really vogue n daring..
mmmmmmMAK Bangga NOX

shafarshahril said...

haha
oh Tuhan
kenapa kamu berdua?

Ami Ru Din said...

hahahhahahahaha... bunga sahara berdarah pon daring n vogue juga!!! hahahha ;))