Thursday, July 16, 2009

Mrs. Bean

Friday, July 17, 2009

Masa kecik2 dulu, Mr. Bean used to be my favorite show. Tp bila mcm every episode dah penah tgk lebih 10 kali, bosan plak Mr. Bean ni. They should have more stories...so org xdela tgk cerita yang sama berulang-ulang kan..sampai bole hafal jalan cerita. But still, Mr.Bean is phenomenal. Sape yang xtau Mr.Bean mmg loser. I bet peminat Mr.Bean mesti ramai.

Bercakap pasal Mr.Bean, kat rumah aku ni ada sorg peminat Mr.Bean. Every morning dia bangun tido, dia akan ckp: "Nak tgk Missher Bean (Mr.Bean)". Kalau tv da on, dia akan grab the remote control and push '615' to switch the channel to Disney. Mmg slalunya Mr.Bean akan on air time dia tukar channel. Xkesahla Mr.Bean live action atau Mr.Bean animated series...dua2 dia blasah. Stiap kali die nak tgk tv, msti Missher bean yg dia tanya. Most of the stories dia da hafal..tp die still enjoy tgk.


Tula ragam anak buah aku yg perempuan, umur dia 4thn. Dia comel mcm pak langnya.hehe. We call her 'Yuyun' or sometimes 'kakak' because she's the eldest. Dia ade sorg adik lelaki yang mmg super naughty. Will talk about him dlm entry lain. To yuyun, I love you!

3 comments:

FRM said...

Mr Bean? Shafar Bean? what a nice name.. :P

Ejay said...

siapa 'pak lang' dia yg comel tuh?

hiks!

cokelatcelup said...

frm: frm bean, what a weird name

ejay: yg tulis blog ni kot.lol