Monday, July 13, 2009

ke-40

Monday, July 13, 2009

Ni merupakan entry yg ke-40
Tak sangka dah sampai 40 post aku
Walaupun sikit kalau nak dibandingkan dgn org lain..
tapi ok la bg ak yg malas dan selalu xde idea ni
Tadi aku tgk2 balik post2 aku sblm ni
Aku rasa aku masih xtau tema aku wat blog
Kadang2, blog ni tempat aku merepek je
Tapi xpela, yg penting aku ade benda nak wat time aku bosan
Hari ni 13hb...lagi sebulan cuti kat Malaysia, sedih plak da nak balik us
Pastu insyaAllah lg 2thn baru balik
Sabar jela...jalan ni yg aku pilih

Selamat bulan Julai semua...sebulan lebih lg kite puase ok

2 comments:

Ejay said...

laa... dah nak abis cuti ke?
i wish can meet u someday

Shafar Shahril said...

haha
hoping for the same