Monday, December 14, 2009

sell your boobs, eh books!

Yuhuu yaribaa karipap angre angre!

Sepanjang kareer aku sebagai pelajar, semester ini merupakan antara yang mencabar dan aku tahu cabaran ini akan lebih getir pada semester yang akan menyusul. Hari ini, sudah genap 4 subjek selesai; keputusan 2 daripadanya pun telah diketahui, 2 lagi bakal menyusul. Titik peluh aku masih berbaki untuk dirembeskan di atas kertas peperiksaan fizik. Korang mesti tahu bagaimana rasanya menanti saat-saat bergelar pelajar bercuti semester kan? Perasaan yang tidak tergambar walaupun diedit menggunakan adobe photoshop CS4.

Perasaan sekarang seolah-olah sedang melayan porno 18SX yang panjang foreplay nye. Tapi bila sudah klimaks, perhhhhhhh...gua xdapat nak bayangkan! Kepada penonton setia pornografi, anda mungkin faham perasaan saya, tapi pada yang tidak faham, don't try this at home when your door is unlocked!





Gambar perhiasan
Entry ini disahkan halal oleh sirim.

10 comments:

tengku_fir21 said...

hahahha...
amat faham...
bila klimaks jer pancutannye laju!



*tak sabar nak cuti...

shafarshahril said...

@tengku_fir21

sgt xsbr ye

ringo said...

eh saye tak paham..

shafarshahril said...

ringo..bgusla klu xfhm

Danial said...

foreplay of course kena ada, baru ada build-up yang mantap. hahaha. buku teks tu jual online sudah kat www.directtextbook.com

shafarshahril said...

danial

blog kire online gak la kan. hihi

Ejay said...

nak jual tp tak letak harga...
apa daaa
huhu

shafarshahril said...

gmbr tu bkn b'mksud nk jual kt sni
da jual kt bookstore pon

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

shafarshahril said...

thanks