Monday, November 17, 2008

NYC - pre arrival (org yg tidak sabar)

Monday, November 17, 2008

New York!!!

Lagi brape hari je nak gi NYC. Sgt xsabar, it's my dream and i'm gonna make it true. Skrg tgh arrange plan and beli pass dan sbgainye dgn rakan2 ku yg best. So far, blm pegi ak da spend USD200++ for bus tickets and entrance pass to 40 NYC attractions. Xkesahla byk skit sbb worth it. Kene tolak sket duit utk shopping. Agak shit tp xpela i can do shopping lagi bile2 berkemampuan. We are lucky sbb ade budak2 steven yang rela menumpangkan kami bermalam. Thank you guys! sbb menolong kami berjimat.

I'm thinking to buy winter boot, trench coat, jackets, some t-shirts and jeans and a watch and...Hugo XY. Kitorg plan nak shopping time black friday kat Woodbury outlet, sounds crazy sbb mesti rmi giler org time tu tp ape slhnye merasai pengalaman itu kan. Xsabar nak shopping kat 5th Avenue, lots of brands come to my mind now..adoi, crazy. Kebanyakan tmpt yg kitorg plan nak gi kat area Manhattan, so kitorg akan spend byk mase kat situ.

Hrp2 segala plan kitorg berjalan lancar dan xde masalah. Xsabar juge nak snap pic byk2 to tell the whole world...I'm in New York City!!! Hahaha, jakun betol.

2 comments:

miera said...

nk borong perfume++coat.
nk tgkp gmbr gk.yeay!

Shafar Shahril said...

mari2